Epilepsialarm

På de underliggende sider kan du læse om de produkter, som vi har valgt at markedsføre

 

Overvågning af epileptiske anfald 24 timer i døgnet.
aaepicarefree2Epi-Care free er en nyudviklet alarm, som kan fange alvorlige anfald både nat og dag. Alarmen er nem at anvende i dagligdagen. Den kræver kun, at brugeren skal bære en sensor udformet som et armbånd omkring et håndled. Armbåndet med indbygget elektronik genkender de karakteristiske sitringer og ryk, der ses i krampeanfald. Dagligdags bevægelser som at spise, læse, bruge pc mv reagerer alarmen ikke på. Epi-Care free kan naturligvis også bruges, når man sover.

Klinisk testet
Epi-Care free er udviklet til at registrere og sende kald i tilfælde af tonisk/kloniske anfald. Alarmen er afprøvet i en omfattende klinisk test udført af Epilepsihospitalet, Dianalund, Rigshospitalet og det tyske Epilepsihospital Bethel i Bielefeld. På baggrund af den kliniske test fastslår lægerne, at Epi-Care free alarmen er et vigtigt hjælpemiddel til mennesker med tonisk/kloniske anfald.

Alarmen er meget enkel at anvende i hverdagen. Sæt armbåndet på venstre eller højre håndled, tænd for bordapparatet og alarmen virker. Indstillinger er ikke aarmorangenødvendige. Armbåndet skal oplades en gang i døgnet i ca 1 time, når brugeren ikke er alene, f.eks under morgen- eller aftensmaden. I bordapparatet er der en log med tidspunkt og dato for alarmer mv. Det er nemt at føre dagbog over anfald med Epi-Care free.

Epi-Care Free er testet på voksne og større børn. Alarmen kan ikke fange anfald, hvis der ikke er kramper eller rykninger.

Epi-Care Free alarmen består af et armbånd, som brugeren bærer om det ene håndled, samt et bordapparat, som kan placeres valgfrit i boligen. Armbånd og bordapparat taler sammen trådløst med op til 20 meters rækkevidde indendørs. Hvis der er behov for at anvende anfaldsalarmen, når brugeren er udenfor, så kontakt ID-Care for yderligere oplysninger om løsning.