Faldalarm

Et komplet produkt der giver mere tryghed, mindre bekymring og bedre respons uanset situation, alder og tilstand.

Her er en lille enhed som giver både brugeren og de pårørende tryghed og opmærksomhed, da den sørger for at give informationer som gør at man ved “alt er normalt”, og hvis ikke, så kan man ringe op til enheden og spørge igennem en lille indbygget højtaler og mikrofon, eller den giver dig besked om en situation, så brugeren ikke skal gøre andet end at lade enheden op en gang i døgnet, og huske at tage den på eller med sig i lommen.

Produktet er meget fleksibelt og administreres udelukkende igennem ens egen administratorside på Internettet, så brugeren ikke selv behøver gøre andet end at lade enheden op en gang i døgnet.Administration:
eNest administreres nemt via den internet baserede brugerflade der gør det nemt og enkelt at ændre indstillinger, se event-log og endda se hvor personen opholder sig lige nu.

Dette kan være et godt hjælpemiddel til borgere der lider af demens.eNest sender automatisk en alarm hvis du falder og ikke selv kan reagere. Mulighed for indstilling af en såkaldt Geozone der gør det muligt at få en alarm hvis vedkommende bevæger sig væk fra hjemmet.
Du kan bede om hjælp ved et enkelt tryk på en knap, eller på dit armbånddroppedimage. SOS Alarmer kan aktiveres af brugeren på 2 måder, fra det vandtætte armbånd, eller direkte på enheden.

På begge måder går meldingen ud igennem eNest enheden. Automatisk fald-alarm gør, at man også kan sende en alarm uden at gøre noget, hvis uheldet er ude, eller hvis man får et ildebefindende.

Fuld oversigt over hvor der er sket noget, eller bare godt at vide hvor pårørende befinder sig, hvis de ikke er hvor de burde være.

droppedimageenest2enest3enest1enest_features_da